Szolgáltatások

Stílusok, trendek, technikák

Legyen akár szemöldök tetoválás, szemhéj tetoválás, vagy szájtetoválás, temérdek képzés, technika elsajátítása és több száz elkészült munka garantálja a tökéletes végeredményt számodra.
A sminktetoválás elkészítése során vagy egy modern géppel dolgozom, vagy mikropengével karcolom a bőrbe a festéket, amely minden esetben bőrbarát és állatkísérletektől mentes vegán pigment. A végeredmény hasonlít a hagyományos tetoválásra, azonban sokkal kevésbé agresszív és a pigmenteket nem juttatja be olyan mélyen. Az általam használt technikákkal többféle hatást el tudok érni, például árnyékolást, ombrét és szuper természetes szálvonásokat, de akár élénkebb smink hatásút is.

Szemöldök tetoválás

szemöldök tetoválás soft powder technikával

Soft powder

Nagyon látványos, karakteresebb, sminkelt hatású szemöldök tetoválás. Sötét hajúaknak kifejezetten ez ajánlott.

szemöldök tetoválás gépi szálazott technika

Gépi szálazott

A legtermészetesebb és legélethűbb hatású szemöldök tetoválás. Ezzel a technikával érhető el még olyan területen is, ahol teljesen hiányzik a szemöldök.

szemöldök tetoválás soft powder-szálazott hibrid technika

Hibrid (szálas-púderes)

A púderes és a szálas technika kombinációja. Egyéni adottságok alapján választandó a szemöldök mennyiségét és korábbi tetoválást is figyelembe véve. Annak ajánlott, akinek fontos a természetesség és kevés saját szemöldöke van. Púderes alsó kontúr és szálas felső és elülső résszel készül.

szemöldök tetoválás microblanding technika

Microblading

Ez a szemöldök tetoválás technika a teltebb, gyönyörű szemöldök illúziójának megteremtésére a legalkalmasabb. A meglévő szálak között teljesen elvegyül, nincs erőteljes hatása, csak dús, formás hatást kelt. 

Ha túlszedték a szemöldököd, folyamatosan küzdesz a forma megrajzolásával, sok ceruzát elhasználtál már, vagy szeretnéd másra fordítani az időd a sminkelés helyett, akkor itt a megoldás számodra is!

Szemhéj tetoválás

Szemhéj tetoválás tusvonal

Tusvonal

A szem vonalát felül, vagy alul-felül követő, a szem formájához előnyösen igazodó vonal. Közvetlenül a szempilla tövébe juttatom a festéket és gyönyörű, természetes hatású szemeket hozok létre. 

szemhéj tetoválás satírozott_3

Satírozott

A tusvonal felett lágyan satírozott, a színe lehet visszafogott, vagy drámai. Jó választás az éber, füstös hatás eléréséhez.

Butterfly szemhéj tetoválás

Butterfly

Extravagánsabb, nagyon mutatós, satírozással készülő tetoválás lágy színátmenetekkel. 

Mesés színek közül választhatsz, ha szeretnél elszakadni a hagyományos fekete szemceruza lehetőségétől. Miért ne próbálnál meg egy kék, vagy zöld színt? 

Az általam használt összes pigment hipoallergén, tökéletes az érzékeny szemeknek, vagy kontaktlencse viselők számára.

Száj tetoválás

Teljes satírozott

Ezzel a kezeléssel az ajkak egyenletesek, élettel telik lehetnek, a szín minden körülmények között megmarad. Tökéletes megoldás az életkorral elveszített forma és teltség helyreállítására.

 A színhatás lehet finom, vagy drámai, természetes színű, vagy rúzsozott hatású. Neked nincs más dolgod, mint tenni egy kis szájfényt és már indulhatsz is.

Aktuális ajánlatom

Lepd meg barátnőd, vagy édesanyád sminktetoválással, vegyél ajándékkártyát most!